Victoria’s Secret

Victoria´s Secret är ett klädmärke som alla tjejer skriker efter tack vare deras underkläder. Något som underklädesmärket också är känt för är deras shower som brukar dra till sig många kända tittare och artister. Förutom underkläder säljer de även badkläder, nattlinnen, skönhetsprodukter och vanliga damkläder. Idag ägs företaget av Limited Brands och har valt att marknadsföra sina produkter genom att låta kända modeller representera dem samt att den årliga modevisningen även drar till sig uppmärksamhet just för att den är så spektakulär och så mycket mer än bara en modeshow. Något som gör att många drar blickarna till modeshowen är på grund av alla detaljer och att den är så bekostad. Det bjuds dessutom inte på några tråkiga miner på modellerna under modeshowen till skillnad från de sedvanliga modeshowerna där modellerna inte är tillåtna till att le. Helt klart är Victoria’s Secrets modeshow en hel upplevelse som fängslar personer världen över.

Historien bakom klädmärket

Själva företaget startades år 1977 av Roy Raymond i USA. Främst är klädmärket kända för sina erotiska underkläder som finns i olika färger, storlekar och former. I början fanns det endast affärer i Amerika men år 2012 öppnade man upp en affär i London som blev och fortfarande är en succé. Företaget ägs inte längre av grundaren Roy Raymond då han sålde det till The Limited år 1982. Tyvärr så lever inte Roy Raymond idag då ett snedsteg i karriären ledde till att han tog självmord år 1993. Efter att The Limited tog över Victoria’s Secret har företaget expanderat kraftigt och inte nog med att de har en show för 100 miljoner kronor det går även att inhandla produkter från Victoria’s Secret både via nätet och via butik. Under tidigt 90-tal sågs Victoria’s Secret som Amerikas största underklädesvarumärke och expanderingen av varumärket fortsatte. Man har valt att använda sig av kända modeller som Tyra Banks, Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Heidi Klum och Miranda Kerr bland annat. Victoria’s Secret har även hjälpt många modeller till en fortsatt framgångsrik karriär just för att modellerna är sammankopplade med varumärket.

De fysiska butikerna

Att ha fräscha och sexiga underkläder är ett måste för många kvinnor. Just för att de skall känna sig bekväma i sig själva och det är ingen slump att Victoria ’s Secret blivit så populära som de blivit. Kvinnor känner sig oerhört bekväma och sexiga i deras underkläder och vill man införskaffa några själv kan ett lån från Onea hjälpta till att täcka den ekonomiska biten. Tack vare den digitala utvecklingen har det blivit lättare för kunder att införskaffa underkläderna från märket. Nu kan man sitta hemma i soffan och få sina saker hemskickade vilket självklart hjälper företaget att expandera ännu mer. Många tycker dock det är en speciell och häftig känsla att besöka de fysiska butikerna då de anställda ofta är väldigt behjälpliga med att hitta rätt bh-storlek och att svara på frågor. Butikerna har även en häftig inredning som får en att känna som om man vore inne i någons garderob.

Direct