Höstens modetrender som du kan börja med redan nu

Höstmodet kan kännas väldigt långt borta då våren just har börjat, men du behöver faktiskt inte vänta ända till hösten för att börja med stora nyckeltrender. Hos NA-KD kan du hitta allt du behöver när det kommer till modetrender. Det finns mängder med plagg som passar våren, sommaren och hösten.

Kostym är ett måste i höst

En stor trend som syns växa sig allt starkare i höst är 70-talsmodet. Det finns inget som hindrar dig att börja med den trenden redan nu. Tänk lager på lager och iögonfallande mönster men även utsvängda passformer. Något annat som följer med in i hösten är myskläderna. Det är redan en stor trend men kommer till hösten att präglas av ännu mer stickat och lösare passformer. Plaggen ska helst gå mot det klassiska hållet, något som är en följd av intresset för hållbarhet. Kostym är också något som följer med från våren och sommaren; i höst är det ett av nyckelplaggen. Satsa antingen på en oversize-kostym eller en som är mer figursydd med lätt utsvängda ben. I sommar kan du ha en kostym i pastell medan du till hösten kan ha en mönstrad kostym eller en klassisk svart.

Knalliga färger är höstens melodi

Att bära höstens färger gult, grönt, lila och orange kan du börja med redan nu. Det ska gärna vara färg från topp till tå. Du kan till exempel bära plagg i olika toner av grönt men där materialet skiljer sig. Det enda ytterplagget du behöver till hösten är den bruna kappan som också kan passa i vår innan det blir riktigt varmt ute. Vill du vara riktigt trendig ska du leta efter en kappa av rak modell som är elegant och har stora slag. Det finns många kappor att fynda på second hand-marknaden om du vill ha en riktigt unik kappa. Kappan är ett klassiskt plagg som även fungerar att bära oavsett vilka trender som är aktuella.

Maxiklänningen är ett plagg att satsa på

Älskar du klänningar kommer du gilla den här trenden. Maxiklänningar med lång ärm kommer vara glödhett till hösten. Det är också ett plagg som fungerar bra på sommaren, speciellt sommarkvällar när det är lite kyligare ute. Klänningen kan räcka till vaden eller vara av längre slag. Du kan matcha klänningen med både klumpiga eller nätta stövlar. Till hösten kan du klä dig i olika lager som exempelvis att bära kostymbyxorna under klänningen.

Direct