Var du hittar säsongens mode


Vill du känna dig stilsäker och trendig året runt? Vill du veta vilka modedetaljer som är rätt just nu? Då är den här artikeln för dig! Vi guidar dig som inte riktigt har stenkoll på alla trender till var du kan läsa om säsongens mode och hur du klär dig rätt just nu.

Beautiful woman wearing clothes haute couture. Professional make-up and hairstyle.

I affärerna hittar du flera olika modemagasin som bland annat Elle, Veckorevyn, Cosmopolitan, Vouge med flera som alltid är uppdaterade på de allra senaste trenderna. Men att gå till affären och alltid köpa det senaste numret av ett magasin känns både, krångligt, dyrt och absolut inte modernt! Vill du snabbt ha stylingtips så är det mode magasinens webbplatser du ska vända dig till!

hittar du hela tiden uppdaterade nyheter om vilket mode som gäller just nu och vilka nyheter som finns. På den här plattformen hittar du inte bara mode vad gäller kläder utan här hittar du heta trender just nu på flera områden, bland annat vilka hälsotrenden som finns just nu och om skönhet och smink. Här finns både artiklar med det allra senaste modet men också en hel del bloggar för dig som vill få en mera personlig vinkling på dina modetips.

Du kan också surfa in direkt på klädaffärers webbshop för att få inspiration till säsongens trender och nyheter. Där får du ju så klart räkna med att det begränsas av kombinationer av plagg som enbart säljs på den sidan men du kan ju välja att enbart använda de som inspiration och inte köpa koncepten rakt av.

New York, NY, USA - February 13, 2016: Models walk the runway at the Monique Lhuillier runway show during of Fall/Winter 2016 New York Fashion Week at The Arc, Skylight at Moynihan Station, Manhattan.

Om du vill vara riktigt tidig med modet och ligga steget före alla andra ska du hålla koll på de fyra viktiga Modeveckorna som finns, The Big Four Fashion Week som hålls i New York, Milano, Paris och London två gånger om året. Här visas de absolut senaste trenderna från designers upp. Följer du rapporterna härifrån så kommer du aldrig någonsin missa en viktig modedetalj igen!

Direct